Druhé kolo Floriánek Cup 2015 – Slatina

9.5. proběhlo druhé kolo FC ve Slatině. V článku i průběžné výsledky Floriánka.

Starší nastoupili tentokráte v plné síle, mladším chyběli Franta, Petra a Terka.

Na asfaltu ve Slatině, kde vyjímečně nepršelo, se nejprve představili mladší na útoku a docela podařeně. 20,00 pro ně znamenal třetí místo.

Náslodovaly dvojice. Nejprve starší. Základní pětka skutečně starších a záložní k rozběhání mladších. Starší zaběhli svůj standard 64,01 a to stačilo na 5místo. Záložní pětice 74,81.

Následovali mladší a u lepší hlídky se projevil rozdíl rychlosti mezi 14ti a 9ti letým velitelem a taky se jim nedařilo tak jako u starších. Výsledek byl 83,77 a znamenal 5 místo mezi mladšími. Pokud by měli čas ze starších byli by třetí. Druhá pětka byla pomalejší a ještě přibrala 20TB. Celkem 126,71.

Poslední co naši předvedli byl útok v podání starších. Taky celkem podařený. 17,70. Lepší byly, časem, Lubojaty ale neměly spojenu savici. Pravidel nepříliš znalý rozhodčí byl schopen pokus uznat jako platný, ale razantní protest ostatních vedoucích vedl k N pro Lubojaty. Pěkných 17,4 měl Bítov. Tedy pro naše průběžné druhé místo. Byla ještě teoretická šance na bednu. To by ovšem min 2 soupeři museli zaběhnout mezi 17,70 a 19,66. A zároveň by Mniší a Prchalov nesměly být lepší. Nestalo se. Prchalov 17,24 a Mniší dokonce 16,04. Takže starší Fulnek nepřeskočili a skončili na 4 místě. Ještě mají co zlepšovat v obou disciplínách.

Mladším se výsledky sečetly lépe a odvezli si pohár za 3 místo .

Třetí místo patří mladším i v průběžném pořadí v FC, starší jsou 6tí.

Sestřih ze soutěže zde: https://www.youtube.com/watch?v=6w08L6OUUpk

Průběžné výsledky FC

Floriánek CUP 2015 po Slatině

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>