1 kolo NJL 2016 – Hukovice

7.5. v noci se konalo v Hukovicích první kolo NJL 2016. Poprvé pod patronací OSH.

Naše družstvo mužů se přihlašovalo ihned po obdržení pozvánky ale startovní pozice byla až 29!? Nakonec to bylo do jisté míry výhodou, ale čekání na pokus přes půlnoc před okresem dorostu nic moc. Myslím, že by soutěže mužů měly termínově uhnout minimálně okresním a krajským kolům dorostu pokud ne i žáků. Ne aby se ráno jelo na pohár ORM, v noci na NJL a ráno na okres dorostu.
Každopádně jsme dojeli v plném stavu, přihlásili se, čekali a pili RUM. Zejména Dave. Konečně na plato. To už jsme věděli kolik N pokusů je a mohli si říci „v klídku, hlavně dokončit“. A taky že jo. Koš nadvakrát, voda žádna sláva, mašina nejslabší v lize. Voda však došla na proudnice a proudaři na vymezená místa. Levý 18,22 a pravý 19,75. Nevím na kolikáté místo to stačilo v soutěži, ale v lize na 5! z dvanácti účastníků. Tedy 8 bodů a dodatečný za družstvo bez půjčení. Lepší body však byly blízko 18,18 bylo třetí místo v lize. Což nemuselo být neřešitelné. Každopádně dobrý začátek. Nejlepší ze všech ligových ročníků. Díky bonusovému bodu za nepůjčeni se dělíme o průběžné 4 místo s Tískem, který byl časem lepší, ale s půjčeným členem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>