6 kolo NJL 2015 – Libhošť

4. 7. proběhlo v Libhošti 6 kolo NJL 2015. V Libhošti jsme snad ještě neudělali slušný čas a více jak tři body a letos to vypadalo, že nebudeme lepší.

Ale popořádku. V Libhošti jsme byli přihlášení vepředu, neboť jen o hodinu a půl později začínala Ženklava. Tedy mužská část v Ženklavě. Takže pro Pavla to byl přesun s mašinou pro děti do Turecka (po rozkopané cestě), odtud do Libhoště, odcvičit a zpět. Družstvu chyběl Kosty a naopak objevil se Petr gorila Hanke. Takže dva strojníci, ale jen jeden proud. Druhý narychlo z Mniší. V startovním pořadí jsme se ještě posunuli dopředu po přesunu Závišic a Výškovic. Šli jsme na věc. Dave měl koš nějak moc rovně (asi křivá základna) a no prostě to vzadu nesedlo, jak mělo. Koš +/- napětkrát a krátká savice. Tak první B šlo na vodu, která volně tekla z jedné savice do druhé bez přiražení, natož spojení. Pak se spoj podařil a voda došla do terčů. Ovšem v čase 24,89 takže čas na dvě věci.
Tož si dáme alespoň pivo (řidiči nealko) a pojedem. No čekání nám zpříjemnily Jakubčovice s N. Tím jsme zlepšili náskok na poslední místo na min 3 body. Alespoň něco.
A když jsme se později mrkli na výsledky, tak jsme zjistili, že těch bodů z Libhoště bylo 5. Jakubčovicím jsme odskočili na 6 a máme tím na dostřel ještě Bernartice. Ovšem časem z Mniší by těch bodů bylo 8 a ten čas bychom měli dělat pravidelně. Tedy pokud chceme dosáhnout nějakého trochu slušného pořadí. Na desátý Libhošť už ztrácíme 8 bodů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>