Libhošť žáci

šesté kolo FC 2015 proběhlo 27.6. v Libhošti

V Libhošti to byla Floriánková premiéra. Na placu který mají hasiči vyčleněn u fotbalového hřiště proběhly útoky a štafeta 4×60. Jen jsem zvědav jak poroste tráva na čerstvě oseté části.
O nepříliš příjemný začátek se postaral jeden hošan z Mniší. Dostal nějaký záchvat či co a musela ho odvést sanitka. Vypadalo to dost dramaticky ale na oběd prý byl doma. Po obvyklých procedůrách jako nástup se začalo soutěžit. Naši starší v plné síle vyrazili na 4×60. Denisa na druhém konečně začíná barieru přeskakovat byť stylem postřelný kamzík a Adam byl bez diskuze nahnán na kladinu. Ubrali 2 vteřiny z času v Prchlově ale 52,00 stačilo stejně jen na 6 místo. Ještě musí zabrat. Druhá hlídka zaběhla 67,03 a měla mít N za držení proudnice za spojky. V konečné tabulce však N není.
Pak vyrazili mladší na útok. Ze skušených členů chyběla jen Petra (asi měla tvrdé spaní). Tedy prakticky nejsilnější možná sestava. Franta, Jirka, Petr, Kryštof, Nela, David, Vojta H. Sestříkli v čase 20,2 při prvním terči 18,55. Před nimi šly 4 lepší družstva (prostřikem se připravili naši o 2 místa) tedy místo páté. To se ještě několikrát zachvělo při časech Mniší B 20,24 a Libhošť A 20,36 ale páté místo mladším zůstalo.
Zbytek mladších přítomných na soutěži (Honza, Adriana, Zuzka, Tomáš) hostoval ve Fulneku a s ním zaběhli 29,83.
Pak měli jít mladší na 4×60 ale Jiříček se připletl do cesty míči kterým si tam někdo kopal a dosta ránu do boku. Nic vážného, ale brečel jak plačka na obecním pohřbu. V tom stavu je natvrdlý jak týden starý rohlík a není s ním ani řeč. Takže mladší museli předat přilby starším na útok a počkat až se jiříček vytrucuje.
Starší naběhli na útok a byl to jejich trochu slabší standart. 18,96 stačilo na 7 místo. Vteřina a půl o kterou umějí lépe by dost pomohla. Takto to bylo místo 7.
Konečně přišel čas štafety mladších. První čtverka Honza, Jirka, David, Nela zaběhla trochu pod své možnosti, ale výsledný čas 65,4 byl stále podstatně lepší než v Prchalově. I v Tísku byli pomalejší. Stačilo to na 4 místo v disciplíně. Druhá čtverka Petr, Franta, Vojta, Kryštof naopak zaběhla lépe než říkaly papírové předpoklady – 67,9 což bylo lepší než čas A hlídky v Tísku a stačilo by to na 5 místo!
V součtu získlali starší za 13 bodů 6. místo a ve Floriánku jsou průběžně sedmí. Mladší za 9 bodů byli na 5 místě a to se jim počítá i do FC kde se zuby nehty drží na 3 příčce.
Floriánek CUP 2015 po Libhošti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>