4 kolo NJL 2015 Jakubčovice

4 kolo NJL proběhlo 21.6. v Jakubčovicích

Do Jakubčovic je to přes celý okres téměř hodinka cesty. Nijak jsme však nespěchali protože 25 místo na startu nám dávalo dostatečnou rezervu. Dojeli jsme když startovalo asi 10 družstvo. Specifikum Jakubčovic je start na fotobuňku. Sice to není tip ťop podle PS, ale alespoň odpadnou problémy s předčasnými starty. K tomu náběh co nemá 10m a tak se netřeba divit časům hluboko pod 15. To se ovšem netýká nás. Zatím jsme v Jakubčovicích vždy pohořeli a zelená mašina jasně říkala že letos to nebude o mnoho lepší. Ve startovce udělaly družstva ještě horší chaos než v Janovicích. Přihlásí se, pak nepřijedou nebo jim někdo chybí, pořadí se míchá, no na pár facek.
Při 19 družstvu se jdeme chystat. Tradiční čas za který se vklídku ustrojíme a přesunem k základně. Najednou 2 či 3 družstva vypadnou a vše je naknap. No stihli jsme to. Dorazili i draci Kostyho a Daveho. Základna opět raz dva nachystaná dokonce tak rychle že se čekalo na dopuštění kádě. Vzadu tentokrát bez větších problémů byť nějaká desetinka by se našla. Z výfuku vypadly brikety ale voda šla jak má. Ovšem Kosty nikoliv. Vzal to moc bohorovně a zelenou mršku podcenil. Takže nebyl na lajně a nemoh trefit díru. Krupiq měl 15,76 a Kosty 18,24. Sice by to byl jen jeden bod navíc (asi) ale patnácka by se na výsledkovce jinak vyjímala. No díky dvěma N a hrůze v podání domácích budou 4 body. Na Jakubčovice docela dost. I tak už jsme na předpokládaném umístění v lize. Poslední. Máme o 2 body méně jak loni a zelená vede nad červenou 16-1.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>