Prchalov žáci

Další kolo Floriánek Cupu proběhlo 20. 6. v Prchalově

V areálu u kravína, proběhly útoky na solidním terénu a štafety 4×60 na hrbolatém a po deštích docela kluzkém trávníku. Mladší vyrazili bez několika opor jako Franta a Petra a starší s Denisou skoro nepoužitelnou pro pokousanou ruku. Čert nám byl ten psí útulek dlužen.
Začali mladší na útoku a kouzlo Radek tentokrát nezabralo. Čas 27,157 při prvním terči 24,861 stačil jen na 14 místo. Stejně nebo i ještě více chyběli Franta s Petrou na štafetě. U té plánovaně lepší totiž Petr spadl z kladiny, překonal ji znovu a stejně špatně. N. Druhá štafeta byla po všech stránkách pomalejší a ještě si Radka na posledním úseku vybrala slabší chvilku. Pletla za běhu nohama, při zapojování rukama i spojkama – no tragédie. 107,93 a opět 14 místo. No a čtrnáctka to byla i celkově.
Starší na tom byli jen o trochu lépe. Na štafetu si Denisa i se zafačovanou rukou troufla a trochu se proti Tísku zlepšili. 54,6 stačilo na 6 místo. Záložní čtveřice s mladšími, zaběhla 68,5. Útok byl méně podařený, takový slabší průměr. Strojník musel ubírat plyn, aby předek stíhal. S nic neřešícím prostřikem, výsledný čas 19,739 stačil na 7 místo a to také starší obsadili celkově.
Do FC se starším počítá 7 místo a mladším se deváté zatím škrtá.

Floriánek CUP 2015 po Prchalovu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>