Pozvánka na soutěž žáků 2024

Zveme Vás a zejména mladé hasiče na 14. ročník pohárové soutěže žáků. Soutěž se uskuteční 27.4. na cvičném hřišti v Lubině. Pozvánky a startovní pořadí v článku.

2024 Pozvánka soutěž žáků

Přihlášky si stáhněte zde:
Přihláška družstva
Přihláška k soutěži 60m rok 2024
Přihlášku jednotlivců je nutno zaslat v excelovském souboru na email: pavel.h.polasek@seznam.cz a to do čtvrtku 25.4 do 18 hod. Poté nebude možno závodníky doplňovat, pouze škrtat! Účastníci okresní ligy 60 jsou ve startovce automaticky.
Přihlášky s podpisy je nutno odevzdat při prezentaci a budou uloženy na OSH NJ pro potřeby prokazování účasti na soutěžích. V těchto přihláškách už musí být všichni jednotlivci!
Požární útoky a štafeta dvojic budou probíhat současně. Mladší začínají požárním útokem. 60m se rozběhne jakmile bude proškrtána startovka podle přihlášek. Družstva je možno předpřihlásit s rezervací pořadí, u 60m se startovní pořadí nestanovuje, zaběhne si kdo zrovna bude mít čas.
Nezapomeňte průkazky závodníků!

Soutěž finančně podpořilo město
logo_koprivnice

Rezervace na 732 538 729:
Mladší žáci:
1. Lubina
2. Tísek
3. Příbor
4. Frenštát A
5. Heřmánky – Jeleni
6.
7.Frenštát B
8. Lukavec
9.
10.
11.

Starší žáci

1. Lubina
2. Tísek
3. Příbor
4. Frenštát
5. Heřmánky – Jeleni
6.
7. Výškovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>