Zhodnocení plesu 2023

Po dvou letech jsme mohli konečně uspořádat tradiční Hasičský ples, který je jednou z hlavních částí příjmu našeho sboru. Po domluvě s hudbou a společenstvím KD byl dohodnut termín 4. února 2023.

V den konání plesu jsme se sešli v sále KD a začali s přípravou. Výzdobu, připomínající letošní výročí sboru, si vzala za své Petra Váňová a několik mladších členů. Zasedací pořádek měl na starosti David Janík, tombolu zajišťoval Jaromír Durček, večeře připravila rodina Pavla Matuly, tradiční chuťovky pak pomohly zhotovit maminky našich žáků.
Po odbití devatenácte hodiny již byli všichni včetně kapely MARAS BANDA na svých místech. O plynulý provoz šatny se postarala Dana Huvarová, Kryštof Kalina a Patrik Bartoš, alkohol podávali Pavel Polášek, manželé Durčekovi, David Orkáč a Adam Židek. Výčep piva, vína a nealka měli na starosti manželé Váňovi s Darinou Hubeňákovou a Robinem Klosem. U prodeje vstupenek zasedli David Janík a Jarmila Polášková. Z kuchyně se po celou dobu plesu linula vůně řízků a jiných dobrot.
Hudba hrála převážně české písně, a proto byl taneční parket stále plný tanečníků. Ples se neobešel bez prodeje losů. Po poslední odehrané písní mohli členové sboru konstatovat, že letošní ples se opravdu vydařil.
Závěrem bychom chtěli poděkovat tradičním sponzorům z řad místních podnikatelů a občanů, členům sboru a městu Kopřivnice, které nám pomohlo uhradit část nájmu prostor KD.
Nyní zbývá poděkovat všem návštěvníkům plesu a začít s cvičením a soutěžemi.

Z dotačního titulu pro podporu kultury a osvětové činnosti akci podpořila
logo_koprivnice

Výbor SD ČMS SDH Lubina II – Větřkovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>