Hodnocení plesu 2020

Ples v roce 2020 úspěšně proběhl 1. 2. 2020. Více o průběhu dále.

každoroční hasičský ples byl letos hororový, ale nakonec úspěšný.
Když jsme dávali do tisku pozvánky, bylo ještě vše v pořádku. Pak se ozval kapelník hudby PRAK, že má dva své členy v nemocnici a nebude hrát. Začalo hledání nové hudby a nového termínu. A podařilo se – ples byl o týden posunutý a našli jsme hudbu sice s podivným názvem, ale dobrými recenzemi – MARAS BANDA z Petřvaldu.
Začínáme vždy roznesením pozvánek a taky s určením, kdo co udělá a kde bude prodávat. Petra Janíková se ujala rezervací, Pavel Matula přemluvil svou rodinu na kuchyň a na ostatních postech se objevilo mnoho mladých členů. Těsně před plesem jsme se začali bát „chřipkové nákazy“, ale naše návštěvníky ani ona neodradila. Z celkově 180 zapsaných návštěvníků bylo ve 20 hodin na sále už 130 a postupně přišli i ti co neměli rezervačku a nakonec bylo prodáno 159 vstupenek.
Neznámá hudba spustila v 19,30 a už při prvních tónech se na parketu objevili první tanečníci. Rozběhl se prodej „ruličkových“ losů, večeří a hlavně oba bary byly téměř stále plné hostů. Jeden hlas šel kolem – hudba vynikající, ostatní jako vždy výborné. Po vydání tomboly sice pár lidí odešlo, ale ostatní se dobře bavili. A jako vždy poslední hudební série nebrala konce – hráli víc jak hodinu vkuse a parket byl stále plný.
Těsně před plesem jsme dostali informaci, že pro letošní rok budeme moci požádat město Kopřivnice o dotaci na velký nájem KD a získáme příspěvek 4000,- Kč, což nám velmi pomůže.
logo koprivnice
logo zdraveho mesta
Tak děkujeme našim návštěvníkům i všem kdo se starali o hladký průběh plesu a za rok znovu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>